Om bestillinger

Bestilling af tegning

 Hos By Mate har du mulighed for at bestille et personligt og unikt portræt af dit højt elsket kæledyr. Det kan være du gerne vil have et unikt minde om dit kæledyr, eller du vil give en tegning i gave til en du holder af. Tegningerne bliver tegnet med pasteller, og der bliver kun anvendt materialer af god kvalitet.

Mit mål er altid at portrættere kæledyret på bedste vis og få så mange detaljer med som muligt. Derfor er det vigtigt, at jeg får en godt referencebillede jeg kan tegne ud fra. Et godt billede gør, at portrættet bliver tegnet med det bedst mulige resultat.

Tegningen bliver tegnet på 360 g papir og er derfor et tykt papir der ikke bliver bøjet eller krøllet. Papiret fås i forskellige farver, så det er muligt at vælge den farve der passer bedst til motivet. Man kan også vælge at få tegnet en simpel baggrund, der ikke alt for kompliceret og derved stjæler fokus fra dyret. Jeg laver altid eksempler på, hvordan tegningen kommer til at se ud, så du kan danne dig et indtryk af tegningen inden du beslutter dig for papirfarve eller baggrund.

Pastel tegning af hesten Saffier
Pastel tegning af hunden Tec

Bestillings process

Tegningen bestilles ved at skrive til mig under kontakt eller sende en besked på min Facebook side

 1. Valg af størrelse og referencebillede

  • Størrelse og referencebillede til tegningen udvælges. Du kan altid sende et par billeder, og så kan jeg give min vurdering af, hvad der vil fungere bedst. Det er altid en god ide først at læse om valg af reference billede her.
 2. Valg af papirfarve / baggrund

  • Papirfarve eller baggrund vælges. Du kan se de forskellige papirfarver længere nede på denne side. Ved valg af anden baggrund skriver du blot dit ønske, eller jeg kan komme med mit bud på en baggrund.
 3. Betaling

  • Minimum 50% af prisen skal betales inden tegningen påbegyndes. Der kan betales via MobilePay eller bankoverførsel. Du kan se mine priser her.
 1. Tegningen tegnes

  • Jeg går i gang med at tegne tegningen og sender dig et billede af den færdige tegning. Når den færdige tegning er godkendt og evt. resten er betalt, er tegningen klar til at blive sendt eller afhentes.
 2. Forsendelse

  • Du kan afhente tegningen eller få den sendt til dig. Jeg sørger selvfølgelig for at pakke tegningen godt ind inden den skal sendes, for at beskytte den på bedste vis under transport.
 3. Når tegningen er modtaget

  • Jeg anbefaler altid, at du sætter din tegning i ramme, for at passe bedst på den. Det er vigtigt, at du ikke berører selve motivet på tegningen, da farverne godt kan blive udtværet lidt ved berøring. Læs mere her omkring hvordan du bedst passer på din tegning

Papir farver

Her kan du se de forskellige papirfarver jeg har man kan vælge imellem.
OBS: Disse farver er kun vejledende, da det kan være svært at fange 100% den rigtige farve på billeder.

Pastelmat brun papir

Brun

Pastelmat sienna papir

Sienna

Pastelmat hvid papir

Hvid

Pastelmat grå papir

Grå

Pastelmat mørk grå papir

Mørk grå

Pastelmat lys blå papir

Lys blå

Pastelmat mørk blå papir

Mørk blå

Pastelmat sand papir

Sand