Om

Hvem er By Mate? Her har du mulighed for at læse lidt om personen der gemmer sig bag By Mate

Bag By Mate er Malene Terp, deraf kommer også navnet Mate. Da det er de to første bogstaver i henholdsvis mit fornavn og efternavn. Jeg er 28 år gammel og er uddannet mediegrafiker. Da jeg som mediegrafiker sidder meget foran computeren, elsker jeg at bruge min kreativitet væk fra computeren, dette gør jeg ofte ved at tegne.

Det hele startede nok da jeg igennem skoleårene ofte sad og tegnede heste på alle mine papirer. Senere begyndte jeg så at tegne på computeren, hvor det primært også var heste det gik ud over. For nogle år siden begyndte jeg så for alvor at tegne på papir igen og fik købt nogle farveblyanter. Der var dog flere ting som irriterede mig ved at tegne med farveblyanter. Så da jeg fik øjnene op for pasteller, var jeg solgt! Pasteller er nu helt klart mine yndlingsmaterialer og er derfor dem jeg primært bruger nu.

Jeg har altid haft en stor passion for dyr og startede som lille med at have kaniner og marsvin. Senere fik jeg lokket mine forældre til også at få hund og senere en lidt større opgradering til en hest også. Desværre har jeg ingen dyr lige nu, da jeg bor i en lejlighed, hvor der ikke er så god mulighed for at have dyr. Derfor er min helt store drøm en dag at få en gård, hvor der er plads til alle de dyr jeg ønsker mig!

Malene Terp - By Mate